magamról

Magamról dióhéjban

Szeretem a hangulatos, érzelmes pillanatokat – kamerával a kezemben üldözöm is őket rendesen. Első fényképezőmet Jézuska hozta, akkor még nem sejtettem, hogy ha felnövök beleragad majd a kezembe. Szabadidőmben imádom a lakóhelyemet, felhőket, szép helyeket megörökíteni. Elkapni a legszebb pillanatokat és egyéni, de hangulatos köntösbe csomagolni.
Mitől jó egy fotó? Kilóg a sorból, szép, esetleg gondolatokat ébreszt. Szeretem ha egy kép elindítja a szemlélőt, lehet, csak megpihen egy fa árnyékában vagy kiül a vízpartra, de az is lehet önmagát találja benne. Kedvenc hozzászólóm egy képem alatt: „Minden nap látom de nem ezen a lencsén keresztül. Gyönyörű!”

Ma minden azért létezik, hogy egy fotón végezze.” (Susan Sontag)

Természetfotók után, felkértek életem első esküvői fotózására, egy darab vakuért vállaltam (minden kezdet nehéz) mai napig emlékezetes marad. Az évek múlásával egyre csak nőtt bennem a lelkesedés, hogy fejlődjek a fényképezés területén, ennek köszönhetően Fotográfusi végzettséget szereztem.

Minden egyes esküvő egy álom a javából. Megbízott fotósként aznapra barátként mellétek szegülök és végig kísérem a nagybetűs napotokat. Mindezt nem egy távoli sarokból, hanem kellő közelségből stílusosan. Igyekszem minden csodás pillanatot elcsípni, megragadni. Mérhetetlen öröm számomra a fotók átadását követően, amit tőletek kapok – legyen akár szóban vagy írásban. Ez motivál ez visz előre a fejlődésben, fotográfiában.