Magamról dióhéjban

Szeretem a hangulatos, érzelmes pillanatokat – kamerával a kezemben üldözöm is őket rendesen. Első fényképezőmet Jézuska hozta, akkor még nem sejtettem, hogy ha felnövök beleragad majd a kezembe. Szabadidőmben imádom a lakóhelyemet, felhőket, szép helyeket megörökíteni. Elkapni a legszebb pillanatokat és egyéni, de hangulatos köntösbe csomagolni.
Mitől jó egy fotó? Kilóg a sorból, szép, esetleg gondolatokat ébreszt. Szeretem ha egy kép elindítja a szemlélőt, lehet, csak megpihen egy fa árnyékában vagy kiül a vízpartra, de az is lehet önmagát találja benne. Kedvenc hozzászólóm egy képem alatt: „Minden nap látom de nem ezen a lencsén keresztül. Gyönyörű!”

Természetfotók után, felkértek életem első esküvői fotózására, egy darab vakuért vállaltam (minden kezdet nehéz) mai napig emlékezetes marad. Az évek múlásával egyre csak nőtt bennem a lelkesedés, hogy fejlődjek a fényképezés területén, ennek köszönhetően Fotográfusi végzettséget szereztem.

Minden egyes esküvő egy álom a javából. Megbízott fotósként aznapra barátként mellétek szegülök és végig kísérem a nagybetűs napotokat. Mindezt nem egy távoli sarokból, hanem kellő közelségből stílusosan. Igyekszem minden csodás pillanatot elcsípni, megragadni. Mérhetetlen öröm számomra a fotók átadását követően, amit tőletek kapok – legyen akár szóban vagy írásban. Ez motivál ez visz előre a fejlődésben, fotográfiában.