kérdések (GYIK)

Mit kínálok szolgáltatóként?
Először is egy biztos pontot. Segítve mindenben, ami ahhoz szükséges, hogy gördülékenyen, meghitten éljétek meg ezeket a szép napokat.

Gyakorlatban?
Előre egyeztetett időpontban átbeszéljük a részletek, milyen fotózás szeretnétek stb… szerződésbe is véssük, és innentől kezdve foglaltnak tekinthető az időpont.
Az esküvő napján több vázzal és objektívvel kísérem figyelemmel a Nagy napotokat, egészen a megbeszélt ideig (általában a menyecsketáncig).

Fotókról általában
Az esküvő napján készült fotók alapos leválogatáson esnek át. A megtisztított nyers anyagot jogtiszta szoftverekkel feldolgozom. Konkrétan a fényerő, kontraszt, színek, csúcsfény, árnyék módosítása, a fotók megvágása. A nem oda illő dolgokat eltávolítom és egyéni köntösbe csomagolom. Esetenként fekete-fehér változat is készül, ha úgy érzem jobban érvényesül így egy-egy pillanat. A páros fotók az előbb leírtakon kívül retusáláson is átesnek (jegyes, kreatív).

Fotók száma?
Gyakran megkapom tőletek ezt a kérdést, de ez igen összetett. Több tényező függvénye, egyrészt az összegyűltek száma, a hangulat, események sokasága is befolyásolja. Egy átlagos 100 fős bulis esküvőn 800-1000 db fotó kerül átadásra.

A teljes anyag átadása?
Online is kérhető, ez esetben a fotók tárhelyről való elérhetősége a képek átadásától számított 1 hónapig elérhetőek, az esetek nagy részében Pendrive-on (díszdobozban) kerül átadásra. Természetesen igény esetén fotókönyv, vászonkép is megoldható.

Kész anyag mikorra várható?
Igény esetén már másnap küldök egy sos mini csomagot, így ha szeretnétek frissiben világgá posztolni a csodás napotokat, álljanak minőségi fotók is a rendelkezésetekre. Maga a komplett fotósorozatot szezon elején egy hónap, szezon közepe, vége felé már csak két hónapra ígérem, de azt biztosan.

Hol vállalsz esküvői fotózást?
Az ország egészében, esetenként akár a történelmi Magyarország területén is.

Videót is készítesz?
Nem, fotográfia teljes embert kíván, ezt vallom. Ellenben jó kapcsolatot ápolok több kollégával is, szívesen segítek az ajánlásban, ha kéritek.

Milyen csomagjaid vannak?
Nem rendelkezem kőbe vésett csomagokkal, a megadott információk alapján küldök egyénre szabott díjazást.

Mi a menete a foglalásnak?
Kapcsolat menüben találtok üzenetküldő űrlapot, ha ezt pontosan kitöltitek, és szabad az időpont, rövidesen felveszem veletek a kapcsolatot, és ha minden világos, ajánlatot is küldök egyúttal. Természetesen több csatornán is jelen vagyok, keressetek bátran.