Párok visszajelzései, amiért érdemes mindent beleadni

„Nagyon köszönjük a gyönyörű képeket, imádtuk mindegyiket, ahogy a fotózást is. A kezdeti izgalom ellenére Zoltán megnyugtató személyiségének köszönhetően hamar feloldódtunk és egy nagyon jó hangulatú, vidám, kreatív, ötletekkel teli nap részesei voltunk. Szívből ajánlom mindenkinek. Mi megtaláltuk a tökéletes fotóst. ?.”

— Andi & István

„Csak azért írok, mert ma volt időm átnézni a képeket! És el akartam „mondani”, hogy nem győzök betelni velük!!! Hálásan köszönöm, hogy nem a hagyományos beállított képeket láttam viszont, hanem egytől-egyig élettel teli képeket!!! ? Minden elismerésünk a Tiéd!!!”

— Gabriella & Iván

„Zoli készítette az első közös képünket a párommal. Annyira szerettük azt a képet, hogy az esküvőnkre is őt kértük fel fotósnak. Reméljük a többi nagy pillanatunkat is ő fogja megörökíteni! ??☺️

— Brigi & Csaba

„Nagyon szépen köszönjük a fotókat. Mindenkinek ajánlom, aki szép fotókat szeretne, egy olyan embertől aki megbízható, pontos, precíz és nem utolsó sorban korrekt áron dolgozik ?

— Kitti & Sándor

„2 évet tolódott az esküvőnk a vírus helyzet miatt, Zoli végig nagyon emberségesen állt hozzánk ez idő alatt minden gond nélkül a 10. időpontváltozásra is boldogan mondott igent.
Miután elérkezett végre a nagy nap a megérkezésétől kezdve nagyon jó volt vele “dolgozni”, barátságos, kedves, humoros embert ismertünk meg személyében. Éreztem hogy jó döntést hoztam mert minden munkája magáért beszél.Viszont ahogy megkaptam az első mutató képeket az esküvőnkről konkrétan a vártat is felül múlta 100x !
A legjobb döntés volt Őt választani erre a különleges napra, szinte az egyik legfontosabb esemény egy ember életében amiről szeretne igazán szép képeket megörökíteni és évek múlva is nézegetni. Bármilyen eseményre most is újra és újra Őt választanánk. Mindenkinek szívből ajánlom ☺️

— Klaudia & Tamás

„A fotózàs minden egyes pillanatát élveztük. köszönjük, hogy ennyire rugalmas voltál a szervezésnél. Hihetetlenül gyönyörűek a fotók. Nem is kívánhattunk volna nálad jobb fotóst. Hálásan köszönjük ???????? biztos, hogy ezentúl csak téged hívunk majd, nem keresünk más fotóst????

— Anna & Tamás

„Számunkra a legjobb választás volt Zoli, nagyon kedves, lelkiismeretes és segítőkész embernek ismerhettük meg, akinek nagyon fontos, hogy oldja a feszültséget a fotózások során. Tökéletesre sikerült a jegyesfotózásunk, illetve az esküvői fotóink is fantasztikusak, annyira visszaadják a pillanatokat, hogy amikor a képekre nézünk, újra és újra átéljük a nagy napunkat és a megható perceket. Hálásak vagyunk és nagyon köszönjük a profi munkát!”

— Kinga & Tamás

„Az első pillanattól kezdve könnyed, gördülékeny volt a kommunikáció, a nagy nap előtt kaptunk több javaslatot mire érdemes odafigyelni, mégis a legszimpatikusabb az volt, mikor azt mondta, hogy élvezzük, ez rólunk szól, ettől lesznek igazán jók a képek ???? az esküvő után a kreatív fotózáson szükségünk volt az ötletekre, amiben Zolinál sosincs hiány, mindezt végtelenül kedvesen osztotta meg velünk, figyelve minden apró részletre, pont ilyen fotóst képzeltünk el és álmomban sem gondoltam volna, hogy a nagy nap előtt egy héttel sikerült megtalálnunk, mindent nagyon köszönünk, és biztos vagyok benne, hogy a babás/családi fotózást is vele szeretnénk! ????????????????????????‍????‍????

— Krisztina & Roland